Luchtfoto van Stal aan de Moespot - Fokker Ouessant schapen
Home Over ons Het Ouessant schaap Foto's Vereniging Contact Verkoop/verhuur
Links

Welkom bij Stal aan de Moespot

Deze website gaat alleen over Ouessant schapen. We leggen vooral de nadruk op het foto's van onze Ouessants. Sinds we in 2003 de eerste Ouessants aanschaften, proberen we al mooie foto's te maken van onze schapen. Het liefste natuurlijk echte actiefoto's met springende lammeren of bokkende rammen. Dat valt nog niet mee. Maar alle pogingen leveren toch een aantal foto's op die de moeite waard zijn.

Voor de algemene informatie over het Ouessantschaap verwijzen we graag naar de site van de Fokkersvereniging Ouessant Schapen (FOS) waar wij ook lid van zijn.

Gebruik van de foto's

Als je de foto's van deze site gebruikt laat het ons dan even weten en bij publicatie zet er bij: Copyright (2003-2017): Stal aan de Moespot. Naar de foto's.

Verhuur zwarte Ouessant rammen

Als je het volgend jaar zelf lammetjes in de wei wil hebben, maar geen ram hebt kun er bij ons een huren. Het dekseizoen begint in oktober en duurt tot januari. In die periode moet de ram er enkele weken bij lopen. Het verstandi om op tijd te beginnen met het zoeken en reserveren van een geschikte ram Bel: 06 8333 3507 of stuur een e-mail: stal@demoespot.nl voor advies of een afspraak. Zie ook het onderdeel verkoop/verhuur van deze website.

Reacties zijn welkom op ons e-mail adres: stal@demoespot.nl